Националният клуб на привържениците на Левски организира пътуване за последния мач в Лига Европа срещу Лацио в Рим. "Сините" гостуват на италианския гранд на 17 декември.

Желаещите да пътуват за мача трябва да се бръкнат с 239 лева, а минималната бройка за организиране на групата е 45 човека, информира сайтът sector-b.com.

Пътуването за Лацио - Левски:

15.12.2009 - Тръгване от стадион „Васил Левски“ в 08.00 часа. Пътуване към Игуменица (Гърция) с кратки спирки за почивка. Пристигане в Игуменица следобяд. Късно вечерта – качване на ферибот по маршрут Игуменица – Бари (или Бриндизи)

16.12.2009 - Пристигане в Бари (или Бриндизи) сутринта. Отпътуване за Рим. Пристигане във „Вечния град“ следобяд. Настаняване в хотел. Свободно време. Нощувка.

17.12.2009 - Закуска. Запознаване с Рим. Разходка по площад "Венеция" с монумента на крал Виктор Емануил ІІ, колоната на Траян, Форума, площад "Капитолия", Колизеума и църквата "Сан Клементе" с гроба на св. Кирил Философ. Следобяд - посещение на Ватикана. Разглеждане на катедралата "Свети Петър" – най-голямата католическа катедрала в света. Свободно време. Трансфер до „Стадио Олимпико“ за мача S.S.LAZIO – ФК ЛЕВСКИ.
След мача отпътуване за България през Словения, Хърватска, Сърбия.

18.12.2009 - Пристигане в София на стадион „Васил Левски“ следобяд.

ПАКЕТНА ЦЕНА: 239 лева при група от минимум 45 фена

ДОПЛАЩАНЕ за единична стая – 20 евро.

В пакетната цена са включени:
- Транспорт с лицензиран автобус *** звезди
- Една нощувка на ферибота - деск
- Една нощувка със закуска в хотел **/*** звезди по програмата
Настаняването е по двама или трима в стая.
- Водач по време на пътуването.
- Застраховка „Медицински разходи и злополука в чужбина“ с асистанс.

В пакетната цена не са включени:
- Билет за мача
- Билети за посещавани обекти и музеи

Записванията се извършват в магазина на НКП на бул."Тодор Александров" 23, както и в офиса на ТА "Ваканция" на "Лавеле" 36. Телефон на ТА "Ваканция" 02/980 56 10, 980 35 65. При записването носете пресниман международен паспорт или данните от него.