В продължение на два дни българските национали ще се глезят в петзвезден лукс на огромния хотел "Мардан Палас" в Анталия, където ще нощуват за контролата с Естония на 9 февруари. Хотелът разполага с 560 стаи, 2 кралски апартамента с частни басейни (15 000 лири на нощ), 16 ресторанта, 32 бара и най-големия спа център в Европа (7500 кв. м).

Футболистите ни ще попаднат в хотел, за който са използвани 2500 тона злато, 500 000 кристала и 25 000 кв. м италиански мрамор. Стилиян Петров и компания ще могат да поплуват в най-големия басейн (24 000 кв. м) в Средиземноморието, в който гостите могат да се разхождат и с гондоли, пише “Труд”. Или да опънат кърпа на частния плаж, за който са внесени от Египет девет тона специален фин пясък.

Домакин на българския отбор ще бъде руският милиардер Телман Исмаилов, който развърза щедро кесията си, за да построи райското кътче с архитектурни форми.

123.jpg

“Мардан Палас” разполага и със стадион с трибуни на две нива за няколко хиляди души. На него ще се играе контролата България - Естония на 9 февруари.

Почти целият отбор ще се събере директно в Анталия, тъй като половината “А” група е на лагер в различни хотели в курорта. Само чужденците и “Левски” трябва да пътуват до турската Ривиера. /БЛИЦ