Ръководството на Пирин (Гоце Делчев) определи цена от 3 лева за билети на мача от 1/16 финалите за Купата на България срещу Литекс. Двубоят е в сряда (2 декември) от 13:30 часа на Градския стадион в Гоце Делчев и ще бъде предаван директно по RING.BG.

Изпълнителният директор на неврокопчани Иван Близнаков обеща футболистите му да се раздадат на максимум и да направят истински футболен спектакъл. Той каза, че и настроение в играта на Пирин (ГД) няма да липсва след силния мач срещу Вихрен и спечелената точка в Сандански - 1:1, през изминалия кръг в Западната "Б" група.

Клубният началник на Пирин е наясно, че Литекс ги превъзхожда по всички показатели, но никой в отбора не мисли за отпадане.

"Пет години чакаме да ни се падне някой от грандовете и сега, когато това стана, не искаме да отпадаме безславно", коментира пред e-79 Близнаков.

Под въпрос за мача продължава да бъде единствено Кирил Кръстев. Марио Близнаков, който има още следи по гърдите от бутонките на Екундайо Джайеоба, пропусна днешната тренировка, но до мача в сряда ще бъде готов. Ангел Тошев със сигурност пропуска двубоя, тъй като наскоро претърпя операция на адукторите. /БЛИЦ