Екундайо Джайеоба отново ще играе в Левски. Нигерийският нападател ще облече синия екип за втори път в своята кариера. Става въпрос обаче за тима на Левски (Чепинци), който се подвизава в столичната Четвърта лига – Север, информира „Витоша нюз“. 

Дайо е най-популярният нигерийски футболист, играл у нас.

Джайоеба вече е получил картотека за отбора от Чепинци и дори направи своя дебют. Той взе участие при победата над Левски (Долна Баня) с 3:0 в събота. С дубъл за успеха на домакините се отчете Антон Василев, веднъж вкара и Даниел Шмедин.

През последните два сезона Дайо риташе за друг четвъртодивизионен тим от Софийско – Гранит (Владая).

39-годишният нигериец е най-известното име в тима на президента Методи Милков. Негов съотборник е и Любомир Любенов – Хиената, който през пролетта изкара гурбет в Испания. 

Ръководството на Левски (Чепинци) афишира отново високи амбиции за новия сезон 2019/2020. „Ще преследваме промоция в Югозападната Трета лига. Нищо друго, освен първото място, не ни интересува. Разполагаме с класата и необходимия състав да преборим конкуренцията в дивизията“, каза босът на клуба Методи Милков пред "Витоша нюз".

Досега в подготовката „сините“ паднаха от юношите старша възраст на Левски (София) с 2:4 и победиха с 3:1 Академик (София).

От новото първенство Левски (Чепинци) ще има и женски отбор.