Шамари и юмруци се раздаваха на мач от регионална група "Рила" на четвърта дивизия. Екшънът се разигра в град Рила. Домакините и гостуващият Стоб си спретнаха як бой. Грозните сцени се разиграли в последната минута на мача при 1:0 за домакините.

"Тогава фаул на играч от Рила отприщи страстите и теренът заприлича на бойно поле. Мачът бе много кротък дотогава. След един фаул двата отбора се хванаха за гушите и на терена настъпи невъобразимо меле, в което се включиха и резервите. За секунди и феновете на двата тима скочиха на игрището и сякаш виждах улична битка между две банди", разказа пред "7 дни спорт" очевидец.

Човек, присъствал на срещата, информира още как 40 човека си разменяли юмруци, шамари и ритници. Двама полицаи и съдиите се опитвали безуспешно да спрат мелето.

"Никой не гледаше къде и как удря и само за секунди по тревата се търкаляха вече 10-12 окървавени футболисти и зрители. В един момент дори видях, че феновете на домакините подгониха гостуващата агитка по трибуните и извън стадиона, където бяха паркирали автомобилите си", допълни очевидецът.

До края на седмицата ще стане ясно какво ще реши Областният съвет към БФС и какви ще бъдат санкциите. /БЛИЦ