Изпълнителният директор на Септември (Симитли) Методи Стойнев се завърна в игра при вчерашното равенство 1:1 с "Ботев" в Ихтиман. Официално от клуба заявиха, че треньорът Спас Стоименов едва е събрал група за мача, тъй като петима основни футболисти са контузени, а по-голямата част от отбора са болни. Това е наложило в игра да се включи и Стойнев, който от повече от 4 години не е играл в официални мачове.

В Симитли обаче се коментира, че Стойнев се е появил на терена заради загубен бас, пише e-79. Въпреки 40-те си години (б.р. - навършва ги утре) шефът в Септември (Симитли) се представи на ниво. Дори в края на срещата футболист на „Ботев“ го спъна в наказателното поле, но съдията не отсъди дузпа.

Припомняме, че Методи Стойнев бе забъркан в скандалния мач между Септември и Витоша (Бистрица) през май 2009 година, при който бяха набити четирима играчи на бистришките тигри. Стойнев отнесе 2-годишно наказание, но след това не се завърна към активна състезателна кариера, а зае поста на изпълнителен директор в отбора от Симитли. Тимът в момента е на 4-ото място в Югозападната "В" група с 19 точки, на 6 зад лидера Пирин (Благоевград).