Тази събота, 28 септември, bTV Репортерите продължава да разкрива какво е да „влезеш в обувките“ на най-добрите български спортисти, този път в лицето на Христо Стоичков. Филмът е озаглавен „8 дни с №8“.

Там Камата споделя откровено личните си истории – как се справя с непрестанните пътувания, как се чувства, когато се връща в България, каква е любимата му музика. Докато се разхожда из Русе, играе голф и плава с корабче по Дунав, носителят на фланелката с №8 говори за любовта към футбола и семейството, внучката, славата, приятелството и предателството.

Във филма зрителите ще видят още журналиста Владимир Памуков (съавтор на биографичната книга на Стоичков), както и някои от най-големите шампиони в историята на родния спорт. Предаването обещава и една специална и много емоционална среща между Христо Стоичков, седемкратния европейски и световен шампион по борба Валентин Йорданов, европейската шампионка по лека атлетика Анелия Нунева и легендата на българския и световния волейбол Любо Ганев. Всичко това и един различен поглед към живота след големия спорт – веднага след централната емисия на новините в съботната вечер.