Билетите за двубоя между Берое и ЦСКА, който е в неделя от 19:30 часа, бяха пуснати в продажба днес, обявиха от старозагорският клуб. Билетите за двубоя са на цени 5 лв., 8 лв. и 30 лв.

Входът за деца до 12 години е свободен. За всички останали важат следните указания:

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА
От днес билетите за мача са в предварителна продажба на две места – в Официалния фен магазин на ст. „Берое“ (влиза се през вход 5 на схемата по-долу) и в Офис магазин на НФК на ул. „Захарий Княжески“ 81А (зад Съда).

От двете места  можете да закупите билети от 8 лв. (редовен), 5 лв. (ученици и пенсионери), а в Официалния фен магазин има и билети от 30 лв. за VIP зоната.

ПРОДАЖБА НА БИЛЕТИ В ДЕНЯ НА МАЧА

В деня на мача ще работят седем каси, които ще отворят в 16:30 часа, три часа преди началото на мача.

Пред стадиона ще работят пет каси. Двете каси в ляво (запад) ще продават само билети с намаление, които са на цена от 5 лв. В дясно (изток) двете каси ще продават билети от 8 лв. и от 30 лв. Средната каса ще продава билети от 8 лв. и 5 лв. (тя е предвидена предимно за родители с деца). Ще работи касата до стълбите на козирката. На нея ще можете да закупите билети от 8 лв. и 30 лв.

ГОСТУВАЩИ ФЕНОВЕ
В деня на мача ще работи и касата на сектора за гостуващи фенове пред сектора за гости откъдето привържениците на ЦСКА  могат да закупят пропуски на цена 8 лв. В сектора за гости няма да се допускат зрители с билети с намаление!

Купа на България - сезон 2014/2015

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите