Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Отборите от “А” група са на финалната права да създадат своя собствена телевизия, по която да предават мачовете, научи БЛИЦ. Амбициозният проект може да стартира още следващия месец.

“Аз съм изненадан защо Вальо Михов продължава да внася оферти за тв правата. Първо не знам на каква база го прави при положение, че договорът му с БФС вече е изтекъл, и второ, за последните две години клубовете са ощетени със страшно много пари. Славия има да получава още 300 000 лева, ако за друг това не са пари, за нас са 300 000 лева. И когато един човек се е доказал като неизряден платец се чудя с какви очи продължава да прави нови предложения”, коментира пред БЛИЦ президентът на Славия Венци Стефанов.

“Не знам за новата оферта на Вальо Михов, но често казано мисля, че тя няма значение. В момента подготвяме нова спортна телевизия, която може да тръгне и до един месец. Целта е по нея да се предават мачовете. Става дума за платен канал с 60 лева годишен абонамент. По него ще се предават не само двубоите от “А” група, но и репортажи от подготвителните лагери, контроли, всичко. Ще бъде направено професионално и на ниво. Тогава ще видим, колко точно струва продукта ни. Може да изкараме 14 лева, може да вземем и 14 млн. Всичко ще решат зрителите, но поне няма да има хора, които да ни лъжат с парите. Да ни обещават едно и да не го дават и после да ни обясняват, че никой не се интересува от продукта ни. Аз съм убеден, че ще се намерят 200 000 човека, които да дават по 5 лева на месец за “А” група и които ще се интересуват от нашето първенство”, разкри още Стефанов.