Сомалийският полузащитник на "Левски" Либан Абди ядосва треньорите и шефовете на "Герена". В клуба подозират, че крилото бойкотира. Съмненията са породени от факта, че крилото все по-често се контузва.

На първата за седмицата тренировка Абди не се подготвяше наравно със съотборниците си под предтекст, че има леки болежки. Това упражнение обаче се повтаря за пореден път в последните седмици. Често след мачове Абди така и не тренираше и се оправяше чак за следващата среща. Всичко това е накарало "сините" шефове и Стойчо Стоев да се усъмнят, че крилото просто не иска да тренира и да се раздава, защото не получава парите си. Както е известно, на "Герена" продължават да се бавят заплатите на играчите. Това със сигурност влияе на всички, макар чужденци като Антонио Аниете и Роман Прохазка да се раздават на 100%, въпреки финансовите трудности.

Допълнително Абди се е почувствал демотивиран и от факта, че бе бурно освиркван от много фенове на "Левски" след двата си фрапантни пропуска срещу Локомотив (Пловдив) при победата с 5:0. Сомалиецът първо удари греда на празна врата, след което изпорти и дузпа.

Абди със сигурност си тръгва през лятото от "Герена", тъй като играе под наем в "Левски" от турския Ризеспор.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015