Стадион „Георги Аспарухв” ще бъде пълен за двубоя на „сините” за Купата на България срещу Лудогорец. Първата среща от полуфиналите в Разград завърши при резултат 0:0, а решителната битка е в сряда от 18:45 часа.

От „Левски” разкриха пред БЛИЦ, че вече са продадени над 9000 билета за двубоя. Заради ремонта на Сектор „А”, само „В” и „Б” ще приютят феновете на тима. Двата сектора събират общо 12 500 души. Очакванията са още днес да свършат и последните бройки от отпечатаните 10 000 пропуска. Сектор „Г” е отреден за фенове на Лудогорец и засега не се планира отваряне на част от него за ултраси на домакините.

От ръководството на „Левски” са в готовност да отпечатат и останалите 2500 билета и има вероятност още утре това да бъде сторено.

Купата на България е единственият шанс за трофей на „Левски” този сезон и път към европейските клубни турнири. Феновете на тима са пределно мобилизирани, събират се пари за мащабна хореография, а привържениците се готвят да превърнат „Георги Аспарухов” в ад за Лудогорец.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015