ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Има още една причина, която спъва възхода на Тобиас Хайнц с екипа на ЦСКА, научи БЛИЦ. Тарторът на феновете Иван Кюстендилеца вече разкри, че норвежецът имал залитания по алкохола и хазарта.

Оказа се обаче, че нещо ужасно тормози Хайнц и го кара да страда – неговата майка е болна от рак. Поради тази причина при всяко спиране на първенството от началото на сезона Тобиас се качва на първия самолет и лети до Норвегия, за да бъде близо до жената, която го е родила. Нещо повече – имало е и случай, в който Хайнц е тръгнал за родината си след мач на ЦСКА и се е прибирал обратно два дни по-късно, за да е на линия за следващия двубой.

 WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

„За съжаление имаме едно много неприятно и ужасно дежавю в отбора. Ситуацията с Тобиас е като тази с Греъм Кери. С тази разлика, че на ирландеца съпругата му беше болна от рак“, коментираха пред БЛИЦ източници от Борисовата градина.

Греъм Кери бе лидерът и моторът на ЦСКА. След като Стойчо Младенов пое тима, постави ирландеца на правилната позиция и с него тимът тръгна смело напред. После обаче дойде лошата новина за жена му, която малко или много се отрази върху формата му. В крайна сметка Кери прекрати договора си и напусна ЦСКА. 

Хайнц също стана водач на „червения“ състав и действа на постовете, на които твореше Кери. В един период той не играеше, а летеше с армейската фланелка. Но и върху неговото семейство се стовари огромен здравословен проблем.

Според непотвърдена информация Тобиас искал по-рано да тръгне, за да е отново близо до майка си. ЦСКА има два последни мача за календарната 2023 година. Утре със Славия в осминафинал за Купата и в неделя с Лудогорец за първенство. Не е изключено между двата мача той пак да пътува. Засега обаче няма потвърждение.