ЦСКА дължи около 30 000 евро на адвоката Борис Колев. Той е специалист по международни дела и помогна на клуба в битката с Мерсин за парите от Спас Делев. От над 3 години специалистът защитава интересите на "червените", като е подготвял много от делата във ФИФА. Колев не се води на договор към ЦСКА, като той изпълнява консултантски услуги.

"Александър Томов не ми е казвал, че не иска да работя повече за клуба. Още повече, че предстои изслушване в Лозана по делото за Нилсон и Тенгариня, на което аз ще присъствам. Ако бъда освободен, нямам представа кой ще поеме защитата", каза Борис Колев пред "Тема Спорт".

"Фактът, че предстои изслушване, не означава, че съдиите не са сигурни какво решение да вземат. Имаме шансове да спечелим делото", добави Колев.

Адвокатът потвърди, че чака сума от клуба за работата си по не един или два случая. Той обаче не разкри какъв е нейният размер.

"Става въпрос за минимален хонорар. Чакам парите, ще ги получа рано или късно. Няма драма между мен и ЦСКА", категоричен бе Борис Колев.