ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Адвокат Петър Величков, който бе осъден от бившия вратар на ЦСКА Ивайло Петров – Пифа, заяви пред БЛИЦ, че съди България в Страсбург заради отнетия лиценз. След постановлението на съда, че е присвоил от Петров сумата от 23 436 лева, Величков е със спрени права в срок от 10 месеца.

“Ще съдя България в Страсбург. Всичко идва от един човек на име Дончев, който преди доста години бе разследван от мой колега и сега си го връща. Още като видях, че той прави проверката, и ми беше ясно какво ще се случи”, заяви Величков пред БЛИЦ.

"За Ивайло Петров мога само да кажа, че е уникален измамник. Изневерява на жена си (б.р. - Пифа живее с дъщерята на Емил Данчев)! Изневерява й със съпругата на друг футболист, но няма да споменавам имена, понеже не искам да развалям семейства. Със спрени права съм за практикуване на професията, но това е въз основа на документ с невярно съдържание, който според мен е съставен от Ивайло Петров. Това обаче е нещо, което не мога да докажа в съда. Затова тече прокурорска проверка в III-то РПУ. Ще ви кажа само, за да си направят хората сами изводите, че съм спечелил всички дела на Ивайло Петров, които са на стойност 200 хиляди лева. Уникална лъжа и глупост е, че съм присвоил от него пари. От тези дела трябваше да получа 36 хиляди лева, които ми се полагат като хонорар въз основа на нотариално заверен документ от съдебния състав. Само че Ивайло Петров реши да хитрува и да се крие, вследствие на което разговарях с неговия мениджър Емил Данчев за тези пари. След това получих 25 хиляди лева.”

"Имаше един случай, в който бях дал назаем на Петров 1000 лева. В момента, в който си ги потърсих, той започна да се крие и тогава го разбрах какъв е мошеник и измамник. Горе-долу по същото време разбрах, че изневерява и на жена си със съпругата на друг футболист", заяви адвокатът. Освен това имам случаен клиент, който шие дрехи за ателието на Ивайло Петров и не е получавал заплата от 6 месеца. Е, този ли ще ми говори за коректност?!", добави Величков.