Мениджърът на Боян Йоргачевич - Урош Голубович, коментира пред БЛИЦ ситуацията със своя клиент. Както е известно, сръбският вратар започна преговори с „Левски”. Очаква се двамата да постигнат съгласие и да бъде подписан договор.

„Боян ще свърши работа на „Левски”, в това съм убеден. Йоргачевич е много класен футболист. Сръбски национал е, визитката му е респектираща. За последно е пазил в турския Ерджиеспор, не му липсва игрова практика, заяви Урош Голубович пред БЛИЦ. – Предполагам, че ще постигнем съгласие със „сините”. „Левски” има нужда точно от такъв вратар.”

32-годишният страж е свободен агент, след като се раздели с турския Ерджиеспор. Той има и 7 мача в националния отбор. Пазил е и срещу България при победата на "плавите" в София с 1:0 през 2010 г. Йоргачевич вече е в София.

Сърбинът има вече два мача срещу „Левски” в турнира Лига Европа, когато „сините” бяха в една група с неговия Гент. В първия мач на „Герена” той получи три гола при загубата с 2:3. Автори на попаденията за "сините" станаха трима чужденци - Жоазиньо, Гара Дембеле и Сержиньо Грийн.