Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович даде пресконференция след първата тренировка на тима за 2018 г. Той разкри какви са целите му през пролетния дял на първенството. Говори и за новите играчи при „черно-белите“.

“Започнахме с 22 играчи. Карамфилов, Аврамов и Джамов са на проби. Бразилецът Елилтон ще подпише днес или утре, след като вече не е на проби. Бразилецът има добри физически способности, Филип Михалевич също. Искам да доведем Коутиньо, но нямаме такива пари. Искаме млади играчи, които да могат да се развиват. Двамата българи Главчев и Законов ще тренират с нас и в Турция. Днес е първа тренировка за тях и ще преценяваме в бъдеще“, сподели босненският специалист.

„Искам да играем 4-3-3, да имаме добър дефанзивен ред, с който също да пристискаме. Нека първо направим отбор, след това да мислим за целите. Искам да дадем максимума от себе си през новия полусезон. Имаме по две тренировки в следващите дни, след това ще играем и мач. В Турция ще тръгнем с футболисти, които ще се борят за първия отбор. Няма да закриваме вече тренировките, нямаме тайни. Направихме днес това да не разконцентрираме играчите, защото не можем да свършим добра работа“, обяви 50-годишният треньор.

„Близо сме до договор с ляв бек, за други играчи нямаме търсения. Не знам какво става с Дино Мартинович, ръководството говори по този въпрос с него“, призна Бруно Акрапович.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018