Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович бе на седмото небе от щастие, след като успя да изведе тима си до втора поредна Купа на България. "Смърфовете" надделяха с 5:3 след дузпи над ЦСКА, а за успеха помогна и решението на специалиста да смени вратаря Мартин Луков с Илко Пиргов секунди преди да започнат дузпите. 

"Много съм щастлив, че два поредни пъти успяхме да спечелим Купата. Благодаря на президента, феновете. Само България, обичам България. Това е една уникална победа. Имахме самочувствие на терена. Обичам тези момчета, които дадоха всичко от себе си. Феновете са страхотни", заяви Акрапович.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"ЦСКА и Левски не ни вкараха един гол в три мача. Това е чудесно. Това са големи отбори. 

Планът беше преди няколко дни Илко да влезе, ако се стигне до дузпи. Това е психологически прийом. Направих го нарочно. Дори да вкараш малко дете, противникът се чуди какво става. Илко донесе Купата", продължи треньорът на Локо.

"Очакванията винаги са големи. Аз работя да няма очаквания обаче. Трудно е да се борим за титлата, но ще се опитаме да направим силен сезон като този", каза още Акрапович.