Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович не бе никак доволен след разгромната загуба с 1:6 от Лудогорец в Разград в среща от 28-я кръг на efbet Лига, но видя и нещо позитивно в поражението.

"Мачът бе объркан от първата минута. Неорганизирана защита. Всичко, което вчера упражнявахме се обърка. Вижда се ,че играчите нямат опит в дадени ситуации. Да получиш гол от първата минута, самочувствието пада. Аз исках една здрава преса, но направихме големи грешки. Заслужена победа на противника. Второто полувреме имахме по-добри положения от противника. Не мога много да се сърдя. Най-голямата вина е моя. Имахме и друг план. Много мачове се натрупаха. Има умора в момчетата", сподели Акрапович след мача.

"Трудно е да се каже нещо позитивно. Единственото е, че не получихме жълти картони, защото четирима висяха. Следващият мач е много важен - финал за купа. Стигнахме дотук с честна работа и качество. На добра позиция сме в първенството и на финал в Купата. Ще направим всичко възможно да изглеждаме по-добре", добави босненският специалист.