Един от акционерите на Пирин Емил Павлов, представляващ групировката Г-15 съобщи, че има негови колеги, които са давали пари на клуба под формата на заем, а не като акционерни вноски и е съвсем нормално сумите да бъдат поискани обратно.

До тази процедура се стигнало след официалното оттегляне на Николай Галчев от клуба, който им завещал отбор с много дългове. Лично той обаче не е давал пари под такава форма и затова не очаква да получи нищо.

Павлов заяви, че няма да джироса акциите на новосъзданения фенклуб в града, каквато препоръка отправи изпълнителният директор на Пирин Емил Наков. Акционерът не желае членовете на фенската фракция да бъдат използвани, като придобият акции, които е невъзможно да обслужват.

Емил Павлов нападна и председателя на Управителния съвет Кирил Ваклинов, както и един от членовете Ивайло Червилов, че са си писали премии.

"Вместо да помагат на отбора, вчера един човек от управата ми каза, че двамата са си писали премии за ръководството. За един мач премии са взели дори Ваклинов и Червилов", коментира пред е-79 Емил Павлов.

Той поиска изпълнителният директор на "орлетата" Емил Наков да даде отговор на въпроса, къде са парите в касата, които възлизат на 350 000 лева. /БЛИЦ