ЦСКА играе днес четвъртата си контрола от подготвителния лагер в Германия. “Червените” се изправят срещу гръцкия ПАОК, който ще участва в предварителните кръгове на Шампионската лига. Двубоят започва в 20,00 часа българско време в немското градче Хомберг (Ефце), което е на 130 километра от базата на ЦСКА в Бад Липшпринге. “Армейците” играха с гърците и през лятото на 2008 година, когато загубиха с 0:1.

Треньорът Павел Дочев няма да може да разчита на две от новите попълнения, които са трайно контузени – Грегъри Нелсън и Фабрицио Грило. Други двама нови – Джузепе Акуаро и Уилям Тиеро ще бъдат титуляри. Защитникът Апостол Попов също има шанс да се появи в игра, след като вече е възстановен контузия и пропусна досегашните контроли.

Президент на ПАОК е бившият национал на Гърция Тео Загоракис, който вдигна европейската титла през 2004 година. Треньор на тима е италианецът Марио Берета, а най-големите имена в състава са босненският нападател Златан Муслимович, Бруно Сирило и Димитрис Салпигидис./БЛИЦ