Новият талисман на Черноморец – акулата “Шарки” дефилира по улиците на Бургас. Синята акула, придружавана от красиви момичета, раздаваха цял ден брошури за предстоящото официално представяне на Черноморец за новия сезон. Кампанията за новото начало в бургаския футбол вече е в ход, а на много места на билбордове в града, както и по автобусите на градския транспорт вече се виждат посланията, които Черноморец отправя към всички, които обичат спорта и футбола.

Появата на талисмана на футболния клуб предизвика еуфория в туристите, които се снимаха за спомен с новия символ на отбора.

Утре от 19,00 часа на стадион „Лазур” ще бъде истинската среща на привържениците на футбола с талисмана на отбора – акулата „Шарки”. На стадиона ще прозвучи и новият химн в изпълнение на вокална група Тоника. След това ще бъде представен и съставът на Черноморец за новия футболен сезон. След официалното представяне ще се състои и контролата на Черноморец срещу Черноморец Поморие. Входът на стадион „Лазур” е свободен за всички, които искат да участват и в празника, посветен на 90 годишнината на професионалния футбол в Бургас./БЛИЦ