Втородизионният Пирин (Разлог) загуби от Теута с 0:2 в поредната си контрола за лятото. Албанците вкараха по един гол в двете полувремена на мача, който се игра на терена в хотелски комплекс "Пири".

Треньорът Иван Стойчев отчете грубата грешка на защитниците си при първия гол в 41-ата минута, който до голяма степен и реши двубоя. През второто полувреме пропуски направиха Пандев, Фикийн и Богдан Стоянов, пише е-79. Последният пропусна и най-чистото положение, като от малкото наказателно поле не успя да улучи опразнената врата.

От днес наставникът на Пирин (Разлог) освободи дошлите на проби Димитров от Нефтохимик и Карадалиев, който през миналата година пазеше вратата на юношите старша възраст на Пирин (Благоевград). Иван Стойчев обаче категорично потвърди че в отбора ще останат Александър Дюлгеров от Вихрен и Иван Михайлов от Перун (Кресна), тъй като е много доволен и от двамата.

Следващата контрола на Пирин (Разлог) е предвидена за събота - срещу съименниците им от Пирин (Гоце Делчев). Не е изключено в четвъртък или петък тимът от Разлог да изиграе още една проверка - срещу кипърския втородивизионен Отелос, който би трябвало в четвъртък сутрин да дойде на подготовка в Банско.