Новото попълнение на Левски - Александър Колев, даде интервю пред клубната телевизия. Той подписа днес договора си, след което заяви, че е сбъднал детската си мечта. 

"Много съм щастлив, емоционален и горд, че съм в най-великия отбор в България. Чувството е неописуемо. Щастлив съм и се надявам на доста успехи. Доста носталгично беше, докато минавах през изкуственото игрище. Всичко започна оттук, надявам се тук и да завърши. През години съм присъствал на доста мачове на Левски, дори, когато съм бил в чужбина. Щастлив съм, че съм изпълнил детската си мечта", започна Алекс Колев пред клубната телевизия. 

"От моя гледна точка нещата бяха само "Да". Въобще не съм мислил над предложението на Левски. Генчев е добър и амбициозен специалист. Показа добри неща не само в Крумовград, а и в другите си отбори. Ако играем в схемата на Крумовград, съм запознат с нещата, които изисква. Тук е друг отбор, друга обстановка. За мен най-важното е да има добър колектив. Тогава неизменно ще има резултати. Знам за какво става въпрос. С българите се познавам, с чужденците също. Не мисля, че ще има проблем". 

"Аз съм бил на доста мачове на Левски, знам за какво става въпрос. Друго е да го изпиташ като футболист това нещо. Тук обстановката е най-добрата в България. Амбициозен съм, но не искам да си слагам бариери. Надявам се отборът да върви добре, а така и аз да вкарвам голове. Левски е амбициозен клуб, а аз съм амбициозен човек. От работа не се плаша, няма да видите щадене от мен", каза още той. 

"Феновете да вярвам и обичат, както са го правили през годините. Да бъдат до отбора в добри и лоши моменти. Ще е добре за всички, ако феновете се обединят. Това е най-важното в момента. Само Левски!', завърши Алекс Колев.