Спортният директор на “Ботев” (Пловдив) Александър Александров нападна съдията Станислав Тодоров след равенството 2:2 срещу Локомотив.

“За мен главно действащо лице беше съдията. Не може отново така да се свири срещу “Ботев”. Когато наказват нас, треньори, директори и футболисти - добре, но когато трябва да се накажат съдиите, не го правят. Ристосков го наказаха заради нас в Гоце Делчев. Стоичков ревна в Ловеч, наказах Ивайло Стоянов. Сега пак ще подадем контестация. На Бобан му е странно, за първи път му дават червен картон. В 5-ата секунда убийство на Кавдански, не му се дава картон. След това показва на Вандер и Бобан Грънчаров. И чак в 84-ата минута дава жълт картон за играч на Локомотив. Съдията няколко пъти казал, че слънцето му пречи и не вижда. Ами да си сложи козирка и да свири”, коментира Сашо Александров.

“Не искам всеки път да е едно и също. Всички станаха срещу “Ботев”, защото вървим напред. Много отбори не ни слагаха в сметките. Днес една точка, дерби, но съдията повлия. Казах му, че не му прави чест. Ако искат, да ме наказват. Ето, Ристосков го наказаха за три мача, после му дадоха мач-награда и какво?! Сега пак трябва да го накажат”, завърши Александров./БЛИЦ