Драма, коментари, развръзка... Това очаква зрителите в двучасовото издание на „Пред банята” днес. Водещите Томислав Русев, Ники Александров и Борис Касабов са подготвили горещи новини около поредния скандал в ЦСКА, свързан с треньорския пост. В ефира на TV7 ще бъдат изнесени последните информации около лагера на „червените” и бъдещето на наставника Миодраг Йешич.

Спортното шоу няма да подмине и всичко случващо се след дербито "Ботев"-"Левски" (2:0). Нашироко ще бъде обсъдена темата за футболното хулиганство, наредбите, исканите наказания и цялата организация на двубоя. На анализ ще бъде поставена и спортно-техническата част на сблъсъка.

В тази връзка специален гост на предаването ще е изпълнителният директор на "Ботев" (Пловдив) Александър Александров. В рубриката „Дартс” Кривия ще коментира всички спорни и скандални ситуации около дербито в Пловдив.

„Пред банята” подготвя и много новини около останалите срещи.

В ефира на TV7 зрителите ще станат свидетели още на детайлен анализ на всички положения и коментар на рефера Антон Генов.

Спортното шоу е подготвило и интересни дискусии за това изчерпа ли се кредитът на доверие към Георги Иванов-Гонзо, софийските или пловдивските тимове са по-добри в момента, както и приемлива ли е опцията Тодор Батков да стане министър на спорта.

В „Пред банята ” ще бъдат анализирани и най-интересните срещи в Европа от изминалия уикенд.

Водещите ще дискутират върху спорните положения в Англия, Испания и Италия и ще дадат своите експертни мнения за това кои са фаворитите и какви са шансовете за изнениди по върховете на класирането.

Зрителите ще станат свидетели и на интересни подробности преди ключовите сблъсъци в Шампионската лига

„Пред банята” ще отдели още повече време на зрителските настроения, въпроси и интереси. Отново особено застъпени ще са мненията на феновете от Фейсбук страницата на предаването.

Тези и други теми в двучасовото издание на „Пред банята”. Тази вечер от 20:00 часа, само по TV7.