Селекционерът на юношеските ни национали до 17 години Александър Димитров беше афектиран след равенството 1:1 с Австрия в последния мач на нашите таланти на домакинското Евро 2015.

"Не съм доволен, защото имаме потенциал, но за пет месеца толкова. Ясно си пролича липсата на мачове. Това е причината, заради която отпаднахме. Истината е, че не ни достига класа и в бъдеще трябва коренно да променим начина на работа в школите. Стига с това кой бил в групата, кой не бил. Кой играе, кой - не... Дотук ми дойде. БФС прави каквото може, създаде първенство за юноши до 17 години. Нека не влизаме в детайли, защото съм афектиран", коментира Димитров.

"Липсва ни скоростната техника. Ако друг отбор създаде толкова положения, ще бие с 5 гола, а ние правим равен. Ако имаше още 2-3 мача, щяхме да сме още по-силни. Сега всички трябва да се обединим, защото допускаме слабости в изграждането на състезатели. Таланти имаме, но ни липсват неща. Много внимателно трябва да вникнем в начина, по който работим", добави Сашо Димитров след най-силния мач на България на Европейското.

Следете с БЛИЦ: Евро 2015 за юноши до 17 години