Tреньорът на Локомотив (Горна Оряховица) Александър Димитров коментира след равенството 1:1 с Поморие амбициите и целите на отбора му за новия сезон във Втора лига.

"Съжалявам, че не вкарахме втори гол и да направим втората част протоколна. Започнахме от нулата - градим нов отбор, в който само Любо Генчев игра през миналия сезон. Постоянството е черта на силните отбори, ние няма как сега да го имаме, но ще работим за това. Повече ни прилягаше победата, въпреки по-слабото второ полурвеме. Стратегията на Локомотив е да изгражда отбор и основа, на която да стъпим, и когато сме готови, да атакуваме елита. Миналата година Локомотив не беше готов за „А” група нито игрово, нито с инфраструктура", обясни Димитров.

"Обичам да работя с млади футболисти, предпочитам да залагам на българи, но това не означава, че няма да търсим и чужденци, които да вдигнат класата. Щабът ми е от можещи и знаещи хора, със спортния директор Ивайло Йорданов работим отлично. Нека не си играем на „влез-излез” в елита. Не мога да прогнозирам кога ще се завърнем там, защото сме органичени финансово. Може би ще стане по-бавно, но ще стане", добави младият специалист.

ВТОРА ЛИГА - СЕЗОН 2017/2018​

Пълната програма на Втора лига