Александър Станков изригна след загубата на Локомотив Пловдив от Черно море с 0:2 във Варна. Треньорът не бе доволен от съдията Станислав Ставров.

"Загубата си е загуба. Знаете, че не коментирам съдийството, но днес имаше едно престъпно съдийство. Имаше дузпа за нас. Не е необходимо такава съдийска помощ за Черно море. През целия мач неадекватни отсъждания на съдията. Той искаше да реши мача още през първото полувреме, тъй като аз не виждам да има нарушение за дузпата. Ние пак можеше да загубим мача, но не виждам смисъл от такива отсъждания. Получихме два гола от статични положения, като и в предишните мачове имахме такива ситуации. Допуснахме грешки. Чисто игрово нашият отбор не отстъпваше пред Черно море. Имаше дузпа, която не беше отсъдена в наша полза. Съдията повлия до голяма степен на мача", заяви Александър Станков.

"Непрекъснато ми задават въпроса дали сме се примирили в плейофите - няма такова нещо. Тези мачове са за престиж, стремим се да показваме добър футбол и да печелим, но не е никак лесно. Играем със силни отбори, в които се получават и изненадващи резултати. Ще се опитаме, въпреки серията от зажуби, да компенсираме нещата", допълни треньорът.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ