Треньорът на Черно море Александър Станков беше крайно разочарован от представянето на играчите си в мача с Марек. Те загубиха с 0:1 във Варна и целият отбор беше изпратен с викове "Оставка!".

"Просто съм изненадан от безидейната и слаба игра на Черно море. Нищо не вървеше така, както трябва днес. Просто и начинът, по който атакувахме противника, беше хаотичен, Нямаше и ритъм. Закономерно не можахме да отбележим гол, всичко ставаше само след хаос. След почивката имаше няколко ситуации, които бяха плод на спорни топки и безпомощност в нашия отбор. Разочарован съм от нашата игра. Искам да преспя утре и тогава ще говоря пред ръководство, футболисти и т.н.", заяви Станков.

"Не мога да кажа нищо като оправдание. Наистина хората имат основание да са недоволни, защото нямахме никакви аргументи, с които да заслужим подкрепата на публиката. Аз лично оправдавам недоволството на феновете, но в крайна сметка те изразяват много емоционално вижданията си. Според мен с основание не бяха доволни от играта ни."

"Не бих казал, че играчите ни са уморени, подготвяхме се много старателно. През седмицата имаше свежест в подготовката за мача. Трудно ми е да отговоря защо имаха такова поведение в този мач. Може би си помислиха, че днес ще могат да вземат мача без усилия, въпреки че преди началото ги подготвях, че няма да им е лесно."

"Явно мислеха, че Марек е дошъл тук сам да загуби този двубой. Зашлевиха ни шамар, с такова поведение трудно бихме победили който и да било отбор, не само Марек."

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите