“Новите собственици са сериозни момчета. Дават си ясната сметка с какво предизвикателство се захващат. Искам да успеем, трябва да станем шампиони. С двамата играчи от Локо (Мездра) все още водим преговори и до няколко дни трябва да се разберем. Да Коща все още е наш играч, защото обжалвахме решението на Арбитражната комисия. Докато трае това, той трябва да е с нас”, заяви новият изпълнителен директор на ЦСКА Венци Живков.

Неговият колега Александър Тодоров добави, че ръководството е склонно да приеме условията на Да Коща, но в никакъв случай той не трябва да бъде идеализиран.
“Да Коща е играч като всички останали. Като не иска да бъде при нас, да си ходи! Все още обсъждаме кой ще бъде новият шеф на нашата школа, защото вчера Джевизов подписа договор с кипърския клуб. Повечето имена, които се обявяват в медиите, са спекулации. Но новите шефове са ентусиазирани да доведат известен играч в отбора. Наясно сме, че трябва да се разплатим с всички футболисти, които разтрогнаха с клуба и ще го направим. Изготвили сме план за разплащане и за всички бивши играчи и треньори от отбора”, заяви Тодоров.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ