Спортният директор на “Ботев” (Пловдив) Александър Александров обяви, че Станимир Стоилов е най-добрият клубен треньор в България. Той каза това на представянето на Мъри като наставник на “канарчетата”.


„Смятам, че собственикът направи най-доброто с назначението на Мъри Стоилов. Той е може би най-добрият клубен треньор в България. Всички знаем постиженията му. Всички ботевисти трябва да подкрепят треньора и най-вече отбора, за да имаме успехи”, каза Александров.


„Пожелавам на Мъри да имаме повече поводи за радости. Всичко за футболни въпроси и трансфери вече единствено към Мъри Стоилов, защото той ще дава обяснения пред вас. Ако се наложи, ще сменим и 20 треньора, докато намерим най-правилния. Имал съм възможност да играя с Мъри, но ще сменим и 20 треньора, докато намерим онзи, който е най-подходящ за “Ботев”“, категоричен е директорът на “канарчетата”.


„Искам да изкажа благодарност към Ферарио Спасов за свършената работа до този момент. Не сме искали да става така, но във футбола има и такива моменти, назначен съм да отговарям за организацията на отбора, да казвам мнението си на ръководството и собственика за това. Моето мнение е, че отборът не се разви в прогрес, а в регрес. Играхме 4-5 добри мача, след това отборът тръгна надолу. Тежко ми е да говоря за смяната, но това е факт. Всичко е съгласувано обаче със собственика. Той взема най-важните решения“, завърши Александров.