ФК Черноморец 1919 уреди поредното си ново попълнение. През пролетния дял от шампионата в „Б“ Областна футболна група, фланелката на бургазлии ще носи Тодор Стоев. Защитникът, който е юноша на "Левски", прие със задоволство поканата на наставника Ангел Стойков и вече е част от „акулите“.

Тодор Стоев и наставникът на ФК Черноморец се познават добре, тъй като Ангел Стойков вече е тренирал футболиста при съвместния им престой в Нефтохимик, припомня "Трибуна Бургас". В началото на 2015 г. пък защитникът постигна договорка с ръководството на ПФК Бургас и игра един полусезон за тима, където треньор отново бе Стойков.

Тодор Стоев е роден на 11 август 1988 г. в Бургас. Бранителят има натрупан стаж в „А“ група. Освен за Нефтохимик, "Левски" и ПФК Бургас, той е играл още за Видима-Раковски и Беласица (Петрич). Състезавал се е и за Чавдар (Етрополе) в „Б“ група. Тодор Стоев има престой и зад граница – в швейцарския Дардания. За последно защитава екипа на шампиона на България за 1991 г. Етър (Велико Търново).