Черно море приема новака Витоша (Бистрица) в мач от първия кръг на Първа лига. Срещата в Каварна ще се играе днес от 18:45 часа.

Треньорът Георги Иванов е амбициран да класира „моряците“ за участие в евротурнирите. Затова Гонзо почти изцяло обнови състава, като за момента само се търси вратар.

Въпреки селекцията наставникът на Черно море има кадрови проблеми и за мача ще разчита на група от само 16 играчи. Орлин Старокин, Александър Цветков и Ертан Томбак са наказани, а Александър Александров и Витиня лекуват контузии.

Гонзо има колебания кой да води атаката на тима в днешния мач. Той ще избира между новото попълнение Цветелин Чунчуков и Марек Кузма. По-големи шансове за титулярно място има Чунчуков, който се представи силно по време на подготовката.

Дилема относно атаката има и треньорът на Витоша (Бистрица). Костадин Ангелов трябва да избере между Даниел Пеев и Григор Долапчиев. Очаква се Лаптопа да заложи на схема 4-3-3.

ЧЕРНО МОРЕ – ВИТОША (БИСТРИЦА)

Днес от 18:45 часа по Диема Спорт
Каварна, „Калиакра“
Съдия: Станислав Тодоров

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ
Черно море: Михайлов, Сукуп, Станчев, Хасани, Костадинов, Г. Илиев, Огнянов, Зехиров, Божилов, Коконов, Чунчуков
Контузени: Ал. Александров, Витиня
Наказани: Старокин, Ал. Цветков, Томбак

Витоша (Бистрица): М. Иванов, Гьонов, Кр. Узунов, Й. Върбанов, П. Цанков, Кочилов, Ив. Лазаров, Панталеев, Отофе, Садула, Д. Пеев
Контузен: Ст. Христов
Наказани: няма

Баланс: нямат играни мачове до момента в елита

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма