След кат опродаде двама от основните си футболисти – Николай Димитров и Георги Сърмов, Левски е на път да се раздели и с Жоазиньо, пише в. “Тема Спорт”.

Според изданието сериозен интерес към крилото има от Амкар (Перм). Вестникът се позовава на собствени източнит от “Герена”, според когото руснаците са готови да извадят 800 000 евро за бразилеца.

Макар че от Левски неколкократно обявиха, че за Жоазиньо не биха приели оферта, по-малка от 1 милион, не е изключено да склонят на тази цена.

Сделката може да стане при две условия. Първото е цялата сума да бъде платена наведнъж, а не на няколко транша. От Левски също така настояват да получат 15% от следващ трансфер на футболиста.

Ако тези искания на “сините” шефове бъдат изпълнени, почти сигурно трансфер ще има. Ръководствата на двата клуба вече са водили разговор, като съгласието си е дал и собственикът на Левски Тодор Батков.

Стигне ли се до сделка, футболистът ще може да се присъедини към новия си отбор след 1 юли, тъй като в момента трансферният прозорец в Русия е затворен./БЛИЦ