Полузащитникът Дани Кики най-вероятно ще се завърне в титулярния състав на Локомотив (Пловдив) за двубоя срещу Левски. Мачът от 23-ия кръг на "А" група е в неделя от 19:30 часа на стадион "Георги Аспарухов". Футболистът вчера тренира за сефте с първия отбор на "смърфовете" от много време насам и най-вероятно ще излезе титуляр срещу "сините".

Наставникът Наджи Шенсой бе пратил играча в дублиращия тим заради неспазване на дисциплината. След разговор през изминалата седмица косоварят е решил отново да гласува доверие на младока. Дани Кики отбеляза три гола в три срещи от първенството на дублиращата група.

От пет дни футболистът водеше тонизиращи тренировки с кондиционния треньор Чудомир Чокаров-Чудото, тъй като беше изостанал с подготовката. От фенклуба на Локомотив заявиха, че стоят твърдо зад младока за предстоящите мачове, след като той им се превърна в любимец при отказа му да подпише с ЦСКА през зимата.

Една от стъпките от страна на спортно-техническия щаб за изглаждане на конфликта с Даксон ще бъде връщането на обичайната му позиция от есента - десен външен халф, твърди "Меридиан мач". Както е известно Георги Мечечиев и Йордан Тодоров са наказани и пропускат гостуването на "Герена". Като десен бранител най-вероятно ще започне Петър Кюмюрджиев. /БЛИЦ