ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НА БУКМЕЙКЪР ТУК!

Капитанът на ЦСКА Амос Юга говори след поражението с 0:2 от полския Корона Келце в първата контрола на „армейците“ в Турция. Халфът бе изгонен с два бързи жълти картона в края на първото полувреме и обясни точната причина да бъде изгонен.

Юга коментира и спора си със съдията на срещата, заради който той бе изгонен: „Не знам, понякога на мачовете се отсъждат странни засади, странни решения, визирам приятелските двубой. Аз казах, че е корнер, а не аут, а той каза, че това е негово решение.

Затова му казах ок. После го попитах дали е заложил на нещо и затова ми показа червен картон. Осъзнавам грешката си, трябва да бъда по-спокоен и да не реагирам така. Когато излязоха и бяхме с 10 човека, те ни вкараха“.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

„Ние се опитваме да даваме най-доброто от себе си. Играхме срещу добър отбор и направихме доста промени в състава си. Това е първата ни контрола тук след тежки тренировки и ни беше трудно. Тук не са важни резултатите, защото се подготвяме за официалните мачове. Разбира се, винаги играем за победа с оглед на клуба, за който играем, но се готвим за официалните мачове“, каза Юга минути след края на мача в Лара.

„Да, от 2 седмици се подготвяме. Първа седмица сме тук в Турция, подложени сме на сериозни натоварвания, краката ни са тежки, изморени сме. Това се отрази на динамиката и темпото ни и може би с всеки един мач ще става все по-добре“, обясни той за кондиционното състояние на футболистите на ЦСКА.

Полузащитникът говори и за новото попълнение Улаус Скаршем: „В България често е студено, така че за тях ще е лесно. Той ще даде максимума от себе си, за да помогне на отбора. Само от седмица сме заедно, така че има време, за да покаже пълния си потенциал и да се адаптира. присъствието на други двама норвежци – Хайнц и Линдсет, ще му помогне с адаптацията“.

„Не го познавам, гледал съм само видеа с него, направил е добри неща при първия си период в ЦСКА и се надявам, че сега ще се представи по същия начин. Ако дойде със същият глад за голове, това ще е страхотно за отбора“, заяви Юга за Фернандо Каранга, който не бе в групата за мача с Корона Келце.

„Не мога да кажа какво се случва там, това е между него и клуба. Ако остане, ще сме щастливи, а ако отиде в друг отбор, ще му пожелая успех. Когато дойдох, Али Соу беше на върха на атаката, после дойде Назон, който вкара много голове. Това е реалността във футбола. Надявам се, ако Назон бъде продаден, Каранга да свърши добра работа“, завърши Юга относно евентуална продажба на Дюкенс Назон.