Момчетата от Анархия са тазгодишните първенци в регионалния полуфинал на Каменица Фен Купа за Русе и Силистра. Подгласниците им Паркдизайн също се класират за Националните финали в края на август и продължават напред в битката за "Маракана". Финалният мач бе изключително зрелищен. И двата отбора демонстрираха завидни футболни умения и срещата протече равностойно. Първият гол бе отбелязан от Деян Станчев от Анархия в началото на второто полувреме. Малко след това, съотборникът му Мирослав Бучков-Бучката удвои и резултатът остана непроменен почти до края. В последните мигове на срещата, Бучката получи извеждащ пас и с техничен фалцов шут оформи крайното 3:0 за новите регионални шампиони на Русе - Анархия.

Купата бе връчена на победителите от легендата Трифон Иванов, който беше в компанията на кмета на Община Русе, г-н Пламен Стоилов, зам.-кмет „Хуманитарни дейности“, г-н Иван Григоров, редица други представители на Община Русе и множество знаменити футболни ветерани.

Призовите трето и четвърто място останаха за Холлеман-2 и бившите национални шампиони и многократни носители на регионалната Фен Купа в Русе - Дунав 2010. С фланелка с автограф на Футболист №1 на България за 2003 година и бивш полузащитник на Астън Вила – Стилиян Петров и на настоящата звезда на Астън Вила, Александър Тонев, бе награден „най-сърцатия“ играч на полуфиналите в Русе. Уникалната награда е осигурена от Българския фенклуб на Астън Вила – „Bulgarian Lions” и бе връчена на щастливеца Георги Димитров (Паркдизайн) от председателя на „Bulgarian Lions”, г-н Димитър Бонев.

Титлата „Най-добър вратар“ отиде при Пламен Иванов от тима на Паркдизайн, а за „Най-атрактивен съзтезател“ бе обявен Айлин Кудреш Ашим от Холлеман-2. Грамота за „Най-спортсменски отбор" получиха момчетата от Вратна Пържола.

Отличие за най-резултатен отбор на полуфиналите в Русе бе връчено на класиралите се на четвърто място Дунав 2010. За шестте мача, които изиграха, те успяха да отбележат общо 26 гола и с това дадоха най-голям принос към новата социална кауза на Фен Купа „Дари гол“. В рамките на кампанията за всеки гол, отбелязан по време на турнира, „Каменица“ АД ще заделя по 1 лев. Събраната сума ще се инвестира в подобряване на футболната среда в града на бъдещите Национални шампиони на Каменица Фен Купа 2014. До момента са събрани общо 4810 лева, а по-голямата част от футболните дербита тепърва предстои.
 
Допълнителен стимул за отборите-голмайстори е Звездният мач, който ще се проведе след края на турнира под патронажа и с участието на Христо Стоичков и приятели. Най-резултатните отбори през този сезон ще имат честта да излъчат по един свой представител за това звездно събитие.

Най-големият и вълнуващ футболен турнир за приятели в България продължава. Следващият шанс за феновете да станат част от бразилската фиеста на Фен Купата е на 21 и 22 юни, в Димитровград, на стадион „Раковски“.