Помощникът на Стойчо Младенов в ЦСКА – Анатоли Нанков, се появи на днешната пресконференция. Асистентът говори за предстоящия сблъсък с Черно море в събота (3 август) от 20:00 часа на стадион „Българска армия“.

„Имаме проблеми, всички знаят какви са. Ние обаче сме ЦСКА и излизаме за победа. Не знам как ще играят гостите от Черно море, нормално е всеки, който ни гостува, да играе по-затворено. Единственият проблем е с жълтата карта на Вальо Илиев. Имаме и други леки контузии, но ще излезем с най-доброто“, заяви Анатоли Нанков.

Треньорът коментира и полученото разрешение за осъществяване на сделката за прехвърляне на собствеността на ЦСКА: „Имаме разрешение и това е хубаво, но аз отговарям за спортно-техническата част. Готов съм да си купя акции на ЦСКА. Всички, които обичаме ЦСКА и искаме да вървим по нов път, трябва да направят това.“

„Надявам се и утре да бъдем подкрепяни от доста хора. С общи усилия се надявам да излезем от положението, в което бе клубът в последните години. Класирането е доста странно, но са минали само два кръга. Има доста време и нещата със сигурност ще се променят. Познавайки Стойчо Младенов, няма да се откажем от високите цели“, каза още Нанков.

„Честитя на Ботев и Лудогорец, пожелавам им успех на реваншите. Ние първо трябва да оправим положението в клуба. Има нотки на яд, че не играем в Европа, но по-добре е да стъпим на здрава основа. Нямаше да бъдем подготвени за участие в турнирите. Помните миналата година какво беше. Не е нормално ЦСКА да има 12 картотекирани футболисти за първия кръг в Европа. Дано това не се повтори повече“, коментира помощникът при „червените“./БЛИЦ

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ