Старши треньорът на ЦСКА Йоан Андоне бе доволен след победата над Слован (Братислава) с 3:0 в последната контрола на тима от лагера в Турция.

“През първото полувреме опитахме схема 4-1-4-1. Разполагахме с петима футболисти в нападение, но в конструирането на играта имахме малки проблеми. Знам кой няма да остане, но няма да го кажа сега. Ще видите в понеделник, ще говоря с президента и тръгваме на лагера в Свиленград. Най-добрият мач беше срещу Спартак (Москва) – 0:0”, каза Андоне.

“Вижда се, че с идването на Митрески се покачи класата на защитата. Той е играч с много богат опит, който помага на Иванов. Имам Минев и Виданов вдясно, вляво – Трифонов. Доволен съм от неговия трансфер, тъй като не го познавах преди. Надявам се и в шампионата да нямаме проблеми. Президентът решава за трансфер на Иван Иванов, много хора се интересуват от него, но проблемът е кой ще даде пари. В Румъния няма отбори, които ще извадят исканата трансферна сума. След мача със Спартак ни бяха предложени 2 милиона евро за един наш играч, но исках той да остане при нас, тъй като ще разчитам на него в борбата за шампионската титла”, допълни румънският специалист.

“Валентин Илиев е много добър играч, чух много хубави неща за него. Но явно неговата заплата е голяма, а и имаме много играчи в защита”, завърши Андоне./БЛИЦ