Треньорът на ЦСКА Йоан Андоне остана доволен от победата със 7:2 над Академик (Сф) в контрола.

“Отново добър мач за нас, но за съжаление допуснахме два гола. Теренът създаде проблеми и на двата отбора. За този етап от подготовката съм доволен от видяното, но в Турция ни предстои много работа, особено в защита. В атака разполагам с много възможности. Доволен съм, че Гранден влезе в игра, а следобед ще видя и Мишел Платини”, каза Андоне след мача.

“Елиот Гранден е много добър играч, който притежава добра техника и бързина. Ще видим на коя позиция ще е най-добре да го използваме, но той тренира само два дни с нас. Мисля, че няма да има проблеми с дисциплината. Той си има договор, в който са записани задълженията му, а освен това е привлечен в нашия отбор, за да ни помогне да спечелим титлата”, коментира още треньорът.

“Имаме играчи за които чакаме оферти, но ще имаме повече яснота по време на лагера в Турция. Наясно съм кои играчи ще пътуват за Анталия, но ще кажем групата следобед. Знам, че Владо Манчев е много добър футболист, но може би той ще остане в София, за да подобри физическото си състояние. Познавам го от престоя му в Испания, но в момента състоянието му не отговаря на целите ни”, завърши Андоне./БЛИЦ