Треньорът на ЦСКА Йоан Андоне не пожали младия вратар Божидар Стойчев. След края на сутрeшната тренировка в Свиленград спецът реши да изпълни няколко дузпи на таланта от школата на "армейците", който се подготвя с мъжкия тим.

Бившият национал на Румъния показа сериозни футболни умения дори и на 49 години. Андоне заби два неспасяеми удара на младия сраж. Малко извинение за Стойчев обаче може да се счита канонадата от удари, които понесе в рамките на няколко минути. След края на основната тренировка Стойчев трябваше да спасява шутове на Николай Манчев, Мишел Платини и Спас Делев от близко разстояние.

За първи път тренираха и 25-те играчи, които Андоне взе на лагера в Свиленград. От началото на подготовката това е един от малкото случаи, когато всички избраници на румънския спец се подготвят пълноценно, информира "Гонг". Липсата на контузени футболисти изключително много радва спортно-техническия щаб. Заедно с отбора вече тренират и Даниел Панку и Елиот Гранден, които се присъединиха към ЦСКА вчера следобяд. /БЛИЦ