Старши треньорът на ЦСКА Йоан Андоне ще предприеме сериозна чистка след завръщането на тима от лагера в Анталия. Румънският специалист ще покаже вратата на 7-8 футболисти, за да може броя на наличните играчи да бъде намален до 24.

Йордан Тодоров вече е потърсил контакти със Славия за евентуален трансфер. Интерес към опитния пловдивчанин имаше от Азербайджан, но той не пожела да заиграе в местния Интер (Баку).

Иван Иванов е пред трансфер във ФК Ростов, пише в днешния си брой вестник "Тема Спорт". Централният защитник на "червените", който си навлече доста неприятности в последно време, е одобрен за трансфер от легендата на местния футбол Олег Протасов, който е треньор на отбора.

Именитият бивш футболист вече наблюдава изявите на Иванов в две контроли по време на лагера на “армейците” в Анталия. Според информациите шефовете на Ростов са готови да броят 100 хиляди евро, за да вземат под наем до лятото бранителя.

В евентуалния договор с ЦСКА обаче ще бъде фиксирана сума от още 1,1 млн. евро, която Ростов ще брои, ако одобри Иванов за постоянно.

Евентуален трансфер на Иванов ще отвори място за привличането на Валентин Илиев.

Останалите, на които Андоне почти сигурно няма да разчита, са Владимир Манчев, каращият проби уругваец Алваро Нобле, както и Кирил Котев и Николай Манчев. Димитър Илиев може да бъде върнат под наем в Локо (Пловдив), а Борис Галчев на Пирин./БЛИЦ