Старши треньорът на Литекс Ангел Червенков е доволен от работата си в клуба. "Не мислим въобще за отложения мач с Левски. Той не ни интересува. Предстои домакинство на Локо (Пд), към което трябва да подходим сериозно", заяви Червенков в дискусионния клуб "Футбол.бг". 

Той се върна на победата над Черноморец в Бургас, която изкачи Литекс на първо място в класирането, но коментира най-вече съдийството, което според бургазлии било в полза на Литекс: "Реферът отсъди това, което видя. Мисля, че решенията му бяха обективни. Време е да оставим съдиите да си вършат работата. Относно напрежението по време на сблъсъка с Черноморец мога да кажа, че то бе инициирано от противниковите футболисти. Моите момчета не се поддадоха на напрежението и запазиха самообладание".

"На практика в Ловеч сме подготвени за всякакви атмосферни условия. Можем да проведем занимание без да се съобразяваме какво е времето. Това за съжаление не е възможно в повечето български клубове", смята младият специалист.

"Останах едновременно изненадан и повече от доволен след поканата от г-н Ганчев. Самата тя е достатъчно добър атестат за работата ми до момента", завърши Червенков./БЛИЦ