Английски студент си направи реклама на гърба на Берое. Според информация, която беше публикувана в "Дейли Мейл", 21-годишният Си Джей Бърк щял да подпише с клуба от Стара Загора, но съмнения за ебола провалили трансфера му.

Историята става още по-забавна, когато съмненията за ебола били породени от грешно произнасяне на думата "болен". Си Джей твърди, че е участвал в няколко тренировки на тима на Петър Хубчев и дори му е бил обещан договор. Заради съмненията за ебола обаче трансферът му се проваля.

Си Джей Бърк споделя пред английския таблоид, че грешка в превода го е вкарала за четири дни в болница и е бил под карантина. Лекарите не са го разбрали и са смятали, че е болен от ебола, което също не отговаря на истината. По думите му той пристига в Стара Загора през септември, където е студент в Тракийския университет.

Бърк дори споделя, че очаква да подпише с Берое по-късно през този месец.

И за да не бъде историята напълно провалена, английският студент продължава: "След инцидента бях посрещнат от много фенове - кметът на града ме развеждаше, папараци ме следваха цяла седмица и заснемаха всяко мое движение".