Последният във временното класиране на английската Чемпиънпип Болтън е предложил бившия младежки национал на Франция Дориан Дервит на „Левски”. Това твърди главният футболен редактор на The Bolton News Марк Илс чрез профила си в социалната мрежа „Туитър”.

Твърде кратката информация не дава яснота какви разговори са водени между Болтън и „сините” за 27-годишния футболист. Без съмнение обаче английският тим най-вероятно ще поиска трансферна сума за централния защитник, който е играл за всички юношеския гарнитури на Франция и има записани 8 срещи и един гол с екипа на младежкия национален тим на „петлите”.

Дервит е юноша на Лил, но се е обучавал и в академията на Тотнъм, с който подписва професионален договор през 2006 година. „Шпорите“ веднага го дават под наем на Саутенд, а след това футболистът играе за втория тим на Виляреал в Испания от 2010 до 2012 година, след което преминава за два сезона в Чарлтън, за да се озове в Болтън през 2014 година. Бранителят има 51 мача и един гол за първенство с екипа на настоящия си тим.

Както е известно, „Левски” вече привлече един централен защитник в лицето на Александър Александров и води преговори още със Сърджан Лукин.
111_1.jpg
ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2016

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016