Winbet - победата е емоция! (18+)

Българската полиция се е отнесла брутално с английските фенове, а сега не дава адекватна информация на семейството на починалия 32-годишен запалянко. Това заяви в интервю за "Хоризонт" английският журналист Мат Лоу от вестник “The Telegraph”. Той е бил в София, за да отрази срещата между България и Англия, в която българският тим изгуби с 0:6. 

Борисов към наши журналисти: Вие сте красиви, накарайте колегите си от Острова да признаят за расизма

"Знам, че някои от футболните запалянковци не винаги имат добро поведение. Разказаха ми, че българската полиция се е отнесла брутално с тях и са били обект на насилие. Също така са имали проблеми с група от ултраси, които са ги атакували. Именно заради това съм разтревожен от случилото се с Роб Спрей и липсата на информация".

Погнаха ни за расизъм, но останаха впечатлени от...

Расистките прояви на част от българските фенове са очаквани от английския отбор, феновете и медиите на Острова, призна журналистът Мат Лоу:

"Изненада ме колко шумна бе проявата. Правилно или погрешно, всички очаквахме прояви на расизъм в България, защото имаше такива и пред 2011-а година. Очевидно, че част от стадиона беше затворен заради расистки прояви на част от запалянковците на предишни мачове".