Новото попълнение на Лудогорец Браян Ангуло откри головата си сметка за разградчани. Както е известно, привлеченият от Примера дивисион колумбийски защитник не е при шампионите на лагера в Англия заради визов проблем и тренира с дублиращия състав. Днес Ангуло игра при победата с 4:1 над младежкия състав на Берое и дори вкара гол. Приятелска среща се проведе в планинското градче Трявна.

Водените от Иван Гаджев и Атанас Рибарски юноши на старозагорския клуб играха равностойно на съперниците си. Двата тима създадоха редица положения пред двете врати, но беройци успяха да вкарат единствено едно попадение дело на Венцислав Иванов.

Браян Ангуло пък откри резултата в 25-ата минута. Колумбийският бранител проби през двойката централни защитници на старозагорци и остана сам срещу Богомил Цинцарски, който нацели посоката на удара, но не успя да го парира изцяло и топката влетя в мрежата за 0:1.

Другите попадения за младежкия състав на Лудогорец вкараха Венцислав Керчев в 34-ата минута и на два пъти Томас Цвятков - в 56-ата и 78-ата минути.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа