Двамата испански футболисти на „Левски“ Мигел Бедоя и Антонио Аниете дадоха съвместно интервю за спортно шоу „Гонг“, в което говориха за своето бъдеще, трудната ситуация в клуба, предстоящия мач с Лудогорец и своето бъдеще при „сините“.
 
„За мен е чест да бъда част от „Левски“. Жалко е, че клубът е в такова трудно положение, но с подкрепата на феновете можем да върнем „Левски“ на мястото, което заслужава. Срещу Лудогорец ще направим всичко възможно, за да вземем победата. Знаем, че ни чакат трудни 90 минути. Положението в клуба е трудно, но ние сме професионалисти, доблестни и чести мъже. Даваме всичко в тренировките и мачовете, за да можем да излезем пред феновете с чест. Бъдещето ми в клуба е ясно – имам договор за още една година. Самото представяне през пролетта и отбелязаните голове, говорят достатъчно за работата на новия треньор Стойчо Стоев. Проблем са гостуванията, на които играем на лоши терени“, заяви Мигел Бедоя.
 
„В началото се чувствах трудно в София, но вече се чувствам добре. Харесвам града. Горд съм и щастлив, че феновете скандираха името ми. Това е незабравимо и остава завинаги в сърцето ми. Виждал съм стадиона пълен само на снимки и клипове, надявам се да го видя срещу Лудогорец. Това ще бъде труден мач срещу силен съперник. Това, което е ясно, ще оставим сърцето и душата си на терена. На всички ни е трудно в тази ситуация. Публиката и емблемата, която носим, ни задължава. Не можем да се откажем - трябва да се борим. Независимо от условията, трябва да си вършим работата. Доста се говори за моето бъдеще. Заради важността на предстоящите мачове не искам да се занимавам с тази тема. За бъдещето ми ще говорим в бъдеще. Когато играем на добър терен, по-добре можем да си подаваме и да налагаме стила си на игра“, коментира Аниете.
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015