Испанският футболист Антонио Аниете, който направи фурор с екипа на „Левски“ през миналия сезон и стана голмайстор на "А" група, сензационно пожела да се завърне на "Герена". Той е звъннал на силните хора на „Герена“ в сряда и е обявил, че е готов да се върне при условията, предложени в края на миналия сезон, информира „7 дни спорт“. По неофициална информация става въпрос за 12 хиляди евро месечна заплата плюс бонуси при постигане на добри резултати.
 
Въпреки интереса от различни отбори от Гърция, Италия и Испания Антонио Аниете така и не успя да подпише договор и това го е накарало да се свърже с „Левски“. Дали завръщането му на „Герена“ ще стане факт, ще се разбере в следващите дни.
 
„Левски“ има интерес към звездата на Черно море Матия Курьор. Той е сред вариантите за подсилване на отбора през зимната пауза, съобщава „Меридиан Мач“. Националът на Мартиника е сред футболистите, на които „сините“ могат да изпълнят финансовите изисквания въпреки намаления си бюджет.
 
На „Герена“ са набелязали и халфа на Монтана Иван Минчев. 160-сантиметровият полузащитник прави силен старт на шампионата в „А“ група и вече вкара три гола. За момента става дума само за интерес, пише „Тема Спорт“. Ако Минчев продължи си силните си изяви, може да се стигне до опит за негов трансфер през зимата.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015