Звездата на „Левски” Антонио Аниете за пореден път призна, че е много впечатлен от агитката на „сините”, подкрепата, която тя оказва, и любовта предавана от поколение на поколение.

„Без никакво съмнение най-голямо впечатление ми направи агитката на „Левски”. Това наистина е Отбора на народа и любовта към клуба се предава от поколение на поколение. Привържениците ни дадоха сила да изиграем мача с Лудогорец докрай и да вземем тази победа", заяви Аниете.

Испанският нападател на „Левски” бе награден за най-добър футболист за месец април. Той спечели убедително в конкуренцията на Емил Гъргоров и Данило Асприля заради победното попадение срещу Лудогорец (1:0), което класира "сините" на финал за Купата на България.

"Тази награда ме кара да се чувствам горд. За мен е чест и удоволствие да я получа и благодаря на всички, които са гласували за мен. Тези неща ме карат да работя с още по-голямо усилие. Чувствам се добре тук и бих искал да остана в „Левски”. Предстои да говорим. Трябва да се концентрираме върху важния мач с Черно море. Бъдещето ще го решим. Идеята е двамата с Мигел Бедоя да останем тук, но всеки си има договор и не мога да кажа нищо”, каза още Аниете при награждаването си.

„Предпочитам Купата на България пред голмайсторския приз. Трябва да вземем трофея и след това да участваме в Лига Европа. Допада ми стадионът в Бургас. Дава предпоставки за добра футболна атмосфера. Няма напрежение, осъзнаваме колко е важен този мач за клуба и за привържениците. Знаем, че трябва да победим. Истина е, че Черно море ни победи веднъж, но трябва да припомним на какъв терен се игра онази среща. Играят здрав и агресивен футбол, но имаме всички шансове да ги победим”, продължи испанецът.

„Дойдох тук да печеля титли, купи, защото „Левски” е голям отбор и го заслужава. Съдбата си зависи от нас.

Много пъти съм казвал, че се чувствам добре и на върха на атаката. Но истина е, че съм по-свободен и креативен зад нападателя. Там се чувствам по-добре”, завърши Аниете.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015